sinneflecht

praktijk voor natuurgeneeswijzen en bewustwording

 

Visie

In onze huidige maatschappij vertoont de gezondheid van veel mensen een ernstige disbalans. Dit komt omdat onze hersenhelften ongelijkmatig worden belast.

Onze sneldraaiende maatschappij is voornamelijk rationeel ingesteld. Het gaat om snelheid, productie, effici├źntie, wat een zwaar beroep doet op de linkerhersenhelft (de logica). De rechterhersenhelft (het voelen, intu├»tie) komt hierdoor veel minder aan bod, waardoor er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Sinneflecht zet technieken en middelen in om deze balans te herstellen, zodat een nieuwe, stabiele gezondheidssituatie ontstaat voor de hulpvrager.

Een tweede elementair element in de visie van Sinneflecht is de rol die reguliere en complementaire zorg ten opzichte van elkaar spelen. Die wordt erdoor bepaald dat de reguliere zorg veelal gericht is op symptoombestrijding, en dat de complementaire zorg meer zoekt naar de oorzaak van de klacht.

Volgens Sinneflecht kunnen deze systemen elkaar bij uitstek aanvullen. Sinneflecht streeft hier daadwerkelijk naar. Het gezamenlijk doel is dan om de hulpvrager weer blijvend gezond te krijgen.

 

Missie

De missie van Sinneflecht is om mensen die in onze sneldraaiende maatschappij uitvallen door lichamelijke of psychische klachten, handvatten te bieden. Zodat ze situaties weer beter het hoofd kunnen bieden, keuzes kunnen maken en weer plezier in het leven hebben.

 

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Kleasterdyk 8
8636 VC Britswert
058 289 4904 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin