sinneflecht

praktijk met een holistische kijk

NEI:

NEI betekent Neuro Emotionele Integratie.
Deze methode is in 1995 ontwikkeld door de arts Roy Martina.
NEI lijkt op EMDR, (veel toegepast door psychologen en de GGZ), de NEI-methode zoals Sinneflecht het toepast is echter minder heftig, zet je direct in je kracht én is met één tot drie sessies klaar.
Daarmee is het een zeer effectieve methode.

 

Heb jij geregeld last van dingen die in het verleden gebeurd zijn?   Neem contact op!  NEI-therapie helpt je bij het loslaatproces!
Reactie cliënt: "Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel, mijn gedachten maalden over alles wat mij overkomen was. Na de NEI-therapie en de handvatten die ik kreeg voel ik me blij en ontspannen. Ik geniet weer!"

 

Trauma:

Bij traumatische gebeurtenissen zorgt een NEI behandeling ervoor dat de emotionele lading van deze gebeurtenissen afgaat. Mensen zeggen vaak: "De gebeurtenis is er nog steeds, maar ik voel mij daarin rustiger en evenwichtiger". Dit komt omdat een NEI behandeling ervoor zorgt dat het gevoel (het onbewuste) in balans komt met het verstand (het bewuste). Een NEI behandeling brengt rust en harmonie. 
"Heb je lang geleden nare dingen meegemaakt en raak je nu vaak emotioneel op onverwachte momenten? Een NEI-behandeling zorgt ervoor dat je je evenwicht en kracht hervindt".

 

NEI is een effectieve genezingsmethode voor sterk uiteenlopende klachten. Leerproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, angst- en paniekaanvallen, onhandelbaar zijn, nagelbijten, nachtmerries, examenvrees, stress, migraine, aambeien, fibromyalgie, sportblessures, astma, hooikoorts, allergieën, roken enz., worden zodanig behandeld dat klachten verdwijnen.

"Heb je last van paniek- en angstaanvallen waardoor je beperkt wordt in je dagelijks leven? Met NEI-therapie ruim je de blokkades op die deze klachten veroorzaken. Daarnaast leer ik je te luisteren naar je lijf, zodat je opkomende paniek en angst eerder herkent. Zo voorkom je de aanval en krijg je weer vertrouwen in je lijf. Zo pak jij snel de draad van je leven weer op en kun je weer doen wat je wilt."
 

Allergiën zijn met de NEI-therapie voor 100% te genezen. 
 

Klachten:

Veel klachten hebben een emotionele oorzaak. Alles wat wij meemaken, de leuke maar ook de minder leuke dingen in ons leven, worden opgeslagen in het celgeheugen van ons lichaam. Niet verwerkte emoties werken verzwakkend op onze organen, omdat deze emoties, als blokkades werken, die de energietoevoer naar onze organen stagneren. Met een NEI behandeling worden deze emoties op een snelle en eenvoudige manier opgeruimd, zonder dat de situatie herbeleeft hoeft te worden. Hierdoor gaat de energie weer goed doorstromen en kunnen organen zich weer herstellen. Ons lichaam is in staat zich te herstellen tot op zeer hoge leeftijd.

"Lig je 's nachts te malen en te piekeren? Begin je moe en duf aan je dag? Met de NEI-therapie kom ik snel achter de oorzaak van jouw slaapproblemen. Is de oorzaak opgeruimd en gebruik je de handvatten die ik je bied, dan slaap jij 's nachts weer lekker door en sta je uitgerust en energiek op."


Automatische piloot:

Het schijnt dat wij 90% van onze handelingen onbewust doen! Dat betekent dat het onbewuste een zeer grote invloed op ons heeft. Al onze handelingen worden beïnvloed door onze conditioneringen; gewoontes, patronen die ontstaan zijn door onze opvoeding en wat wij in het leven meegemaakt hebben. Een NEI behandeling doorbreekt deze conditioneringen in je onbewuste waardoor het gemakkelijker wordt om bewust de dingen anders te doen. Dit zorgt ervoor dat het je na een NEI behandeling wel lukt om te stoppen met roken, je wel zelfverzekerd ergens op af durft te stappen, het afvallen je nu wel slaagt, je rustiger kunt reageren in stressvolle situaties enz.

 

Baby's en jonge kinderen:

Baby's en jonge kinderen zijn prima met NEI te behandelen, dit gebeurt dan via een derde persoon, die zich concentreert op het te behandelen kind. Huilbaby's, reflux, eczeem, benauwdheid, langdurige verkoudheid, onhandelbaar gedrag, bedplassen, angstdromen, verlegenheid, faalangst, etc., zijn voorbeelden waarmee ik goede resultaten behaalde.

Dieren:

Een NEI behandeling is ook heel goed toe te passen op dieren. Afwijkend gedrag bij dieren, bijv. agressie, nervositeit, in huis plassen, zijn door middel van NEI goed te behandelen. Dieren worden behandeld via een derde persoon, die zich concentreert op het te behandelen dier.

Wil je meer weten over de NEI therapie of vraag je je af of de NEI behandeling voor jou kan werken? Neem contact met me op.

Het zoeken naar blokkades gebeurt d.m.v spiertesten met de zogenaamde Oring

 

 

Blokkades worden opgespoord via spiertesten m.b.v. de zogenaamde O-ring

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Lange Achte 37
8629 PK Scharnegoutum
0515 785924 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin