sinneflecht

praktijk met een holistische kijk

 

Mijn naam is Aletta Nieboer, veel mensen doen een beroep op mij als holistisch therapeut op het moment dat ze niet lekker in hun vel zitten. Ik ben erin gespecialiseerd om mensen juist dan handvatten te bieden, waarmee ze hun leven weer vlot kunnen trekken. Zelf ben ik door het leven getekend en heb geleerd om me te durven openstellen voor wat zich aandient. Die vaardigheid kan ik ook op jou overbrengen.

Ik ben gediplomeerd A-Verpleegkundige, die naderhand de opleiding tot holistisch therapeut volgde bij het Natuurgeneeskundig Centrum te Hinnaard. Ik was en ben diep onder de indruk van de ingenieuze werking van het menselijk lichaam, en hoezeer lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

Mijn werk als Holistisch Therapeut doe ik met overtuiging en bezieling.
In 2009 heb ik mijn praktijk Sinneflecht opgericht. De bedrijfvoering kent vele aspecten en daar geniet ik van.

Ik geloof in wat ik welzijnzoekende mensen kan bieden: NEI-therapie, Dorn-therapie, Voetreflexologie, Holistic Pulsing, Holistisch Coaching, Relatietherapie, Quantum Touch, Stoelshiatsu, Integra en Bachbloesem-therapie. Dit zijn krachtige hulpmiddelen om jou te ondersteunen in jouw proces. Samen met jou als cliƫnt analyseer ik de zorgbehoefte en stel ik een behandelplan op. Soms verwijs ik door naar collega's en als het nodig is naar reguliere zorg.
Kernwaarde in mijn praktijk is dat we met elkaar omgaan vanuit liefde en in wederzijds respect. Daarom luister ik goed naar je verhaal en leef ik me erin in. 
Ik noem mezelf oprecht en integer. Mijn werk als therpeut geeft me vreugde en levensvervulling.

Weet je van harte welkom in mijn praktijk!
 

 

 

 

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Lange Achte 37
8629 PK Scharnegoutum
0515 785924 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin