sinneflecht

praktijk met een holistische kijk

 

Visie

In onze huidige maatschappij vertoont de gezondheid van veel mensen een ernstige disbalans. Dit komt omdat onze hersenhelften ongelijkmatig worden belast.

Onze sneldraaiende maatschappij is voornamelijk rationeel ingesteld. Het gaat om snelheid, productie, efficiëntie, meer en meer, dit doet een zwaar beroep op de linkerhersenhelft (de logica). De rechterhersenhelft (het voelen, intuïtie) komt in onze huidige maatschappij veel minder aan bod, waardoor er allerlei gezondheidsklachten kunnen ontstaan. Steeds meer mensen kunnen het tempo van onze maatschappij niet meer bijbenen en vallen uit door een burn-out, depressiviteit of lichamelijke klachten.

Sinneflecht zet technieken en middelen in om deze balans te herstellen, zodat een nieuwe, stabiele gezondheidssituatie ontstaat voor de hulpvrager. Dat is heilzaam voor ieder mens en voor onze aarde, die door onze overbelaste rationele instelling in gevaar komt.
 

Een tweede elementair element in de visie van Sinneflecht is de rol die reguliere en complementaire zorg ten opzichte van elkaar spelen. Die wordt erdoor bepaald dat de reguliere zorg veelal gericht is op symptoombestrijding, en dat de complementaire zorg meer zoekt naar de oorzaak van de klacht.

Volgens Sinneflecht kunnen deze systemen elkaar bij uitstek aanvullen. Sinneflecht streeft hier daadwerkelijk naar. Het gezamenlijk doel is dan om de hulpvrager weer blijvend gezond te krijgen.

 

Missie:

 

De missie van Sinneflecht is om mensen te laten “ontwaken”.

Ontwaken betekent dat je bewust leeft. Wetend dat jij er mag zijn zoals je bent,
dat er in jou een innerlijk licht brandt waarmee jij verbonden bent en waardoor je straalt.

Je weet dat ieder zijn eigen wereldbeeld heeft en van daaruit handelt. Dit weten maakt dat jij andermans projectie niet laat binnenkomen.
Je kijkt door de lagen van de ander heen en ziet zijn of haar innerlijk licht.

Ontwaakte mensen zijn zich bewust van hun eigen handelen en denken en daardoor in staat  om hinderlijke patronen te doorbreken.
Des te meer ontwaakte mensen er zijn hoe mooier de wereld is.

Sinneflecht draag hier graag haar steentje aan bij.

 

 

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Lange Achte 37
8629 PK Scharnegoutum
0515 785924 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin