sinneflecht

praktijk voor natuurgeneeswijzen en bewustwording

 

Visie

In onze huidige maatschappij vertoont de gezondheid van veel mensen een ernstige disbalans. Dit komt omdat onze hersenhelften ongelijkmatig worden belast.

Onze sneldraaiende maatschappij is voornamelijk rationeel ingesteld. Het gaat om snelheid, productie, efficiëntie, wat een zwaar beroep doet op de linkerhersenhelft (de logica). De rechterhersenhelft (het voelen, intuïtie) komt hierdoor veel minder aan bod, waardoor er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Sinneflecht zet technieken en middelen in om deze balans te herstellen, zodat een nieuwe, stabiele gezondheidssituatie ontstaat voor de hulpvrager.

Een tweede elementair element in de visie van Sinneflecht is de rol die reguliere en complementaire zorg ten opzichte van elkaar spelen. Die wordt erdoor bepaald dat de reguliere zorg veelal gericht is op symptoombestrijding, en dat de complementaire zorg meer zoekt naar de oorzaak van de klacht.

Volgens Sinneflecht kunnen deze systemen elkaar bij uitstek aanvullen. Sinneflecht streeft hier daadwerkelijk naar. Het gezamenlijk doel is dan om de hulpvrager weer blijvend gezond te krijgen.

 

Missie:

 

De missie van Sinneflecht is om mensen te laten “ontwaken”.

Dit betekent dat mensen zich bewust worden van hun eigen handelen en denken. Pas dan is men in staat 
hinderlijke patronen te doorbreken.

Sinneflecht onderschrijft het Boeddhistische denken dat bewustzijn het lijden vermindert en draag hier graag haar steentje aan bij.
 

 

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Kleasterdyk 8
8636 VC Britswert
058 289 4904 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin