16 augustus 2021

Als een sneeuwschuiver heb ik mijn leven lang, onbewust en naarmate je ouder wordt ook bewust, last gehad van mijn ouders' opvoeding, die zelfs tijdens mijn volwassen leven nog steeds niet aan kracht bleek te hebben ingeboet.

Het is ongelooflijk hoe Aletta, middels de N.E.I-behandeling, mij heeft bevrijd uit mijn mentale gevangenis, waar onzekerheid, gebrek aan zelfliefde én zelfrespect jarenlang mijn 'inmates' waren.

Met name van de onderhuidse woede, die ik jegens mijn ouders had ontwikkeld in verband met hun gebrekkige emotionele steun en erkenning, ben ik bevrijd, waardoor ik nu beter achterom kan kijken naar wat mijn ouders wél goed hebben gedaan in hun opvoeding en dat ik nu ook met meer zachtheid aan hen terug kan denken, inclusief hun incompetenties.

Dankbaar zijn is een groot cadeau, ik gun het iedereen!

Nogmaals, dank je wel, Aletta!!!

 

Wytske

Hoi Aletta,

Het gaat heel goed met mij! De onrust en de angst die ik had, heb ik niet weer gehad, echt heel fijn! Ik blijf het bijzonder vinden hoe je onderbewustzijn werkt. Ik ben heel blij met de extra inzichten en voel me er weer sterker door. Dank je wel.

A.

Hoi Aletta,

Ik wil je nogmaals hartelijke bedanken!
Want ik ben ontzettend blij dat ik naar jou toe kan en dat je me zo kan helpen.
Ik voel me altijd fijn en veilig bij jou en je geeft me altijd weer moed.

Tiliande

Ik zat een aantal weken niet lekker in mijn vel. Ik zat teveel in mijn hoofd. Ik was de verbinding met mezelf kwijt, met mijn ziel. Ik was snel geïrriteerd.
Aletta heeft mij in 1 behandeling weer terug gebracht bij mezelf. Er zat mij wat angst, boosheid en verdriet dwars. Aletta geleide mij er naar toe en bracht mij in verbinding met deze gevoelens. Ik mocht ze voelen en omarmen. De blokkades losten op en ik voel me weer een stuk beter.

J.

Ik heb bij aletta de NEI therapie gevolgd.

En merkte duidelijk verschil na de tijd , ik voel me fitter.
Ik heb meer zin om ochtends mijn bed weer uit te stappen nu ik uitgerust wakker wordt .
Ik voel me zelf ook weer een stuk rustiger.
Bijzonder om deze methode mee te maken , het werkt echt.

J.

Gelukkig mocht ik op korte termijn langskomen voor een behandeling.
In de behandeling zijn verschillende technieken toegepast (Dorn-therapie, Quantum Touch, Schröpfen en Cuppingglazen in combinatie met massage) daarnaast heb ik nog oefeningen gekregen voor thuis.
De Friezen zeggen “It mat earst op syn mâlst foardat it better wurd”. Hierin schuilt echter een grote waarheid. Dit moet je zelf maar ervaren.
Al direct ervoer ik meer ruimte tussen de schouderbladen, zonder dat ik het mij ooit heb gerealiseerd was hier een knoop ontstaan.
De onderrug voelde ook beter aan. Vier dagen later waren mijn klachten vrijwel verdwenen.

Aletta dank voor je hulp, als ik weer teveel hooi op mijn vork neem kom ik zeker bij je langs!

J.

woensdag 17 april 2019 14:15

Ruim een week later wil ik je even vertellen dat ik me inmiddels heel veel beter voel; voel me sterker en veel meer in balans.
Of ik eindelijk de basis en kracht in mezelf, die ik twee jaar geleden langzaam aan kwijtraakte, terug heb gevonden.

De behandeling heeft me dus erg goed gedaan.

T.

Bij Aletta heb ik de Nei sessies mogen volgen. In één van de sessies beschreef ik het resultaat als volgt:
Het voelt alsof eerder mijn leven wat 'bewolkt' was en door de Nei beginnen er zonnestraaltjes door te breken. Ik voel me lichter, energieker en rustiger.
Ik begrijp door de Nei nu wat bepaalde gebeurtenissen in mijn jeugd met me hebben gedaan. Dit heeft een stukje begrip en erkenning opgeleverd.
Hierdoor voel ik me nu zekerder van mijzelf en stel ik mijzelf voorop in plaats van een ander.

Ik ben ontzettend blij dat ik de Nei heb gevolgd en zeker ook bij Aletta! Zij is ontzettend warm, rustig en onbevooroordeeld in haar benadering.
Dat heb ik zeer gewaardeerd.

Nogmaals dank voor de sessies, het heeft me zoveel opgeleverd!

 

Liefs, I.

 

Ik kwam via een vriendin terecht bij Aletta. Ik merkte dat ik nog rondliep met een soort onverwerkte gebeurtenissen die ongewild toch altijd nog invloed hadden op mijn gedrag en soms patronen. Ik wilde alleen niet meer praten en enorm graven. Dat heb ik veel gedaan tijdens mijn opleiding als coach en tijdens mijn studie. Ik heb ook wel eens een coach gezocht wanneer ik vast liep in een situatie. Maar wat ik voelde zat dieper ingesleten... we zijn met NEI aan de slag gegaan. Na de sessies heb ik veel opluchting en lichtheid ervaren..

In mijn thuissituatie liep ik wel ook geregeld vast. Ik ben onderdeel van een samengesteld gezin, waarbij er flinke leeftijdsverschillen zijn en ook best wel cultuurverschillen. Daarbij hebben mijn partner en ik hele andere referentiekaders waardoor het voor mij geregeld lastig is om mijn plek te vinden en ontspannen mezelf te kunnen zijn. Het zoeken van balans is altijd gaande. In ons gezin ben ik partner, moeder, stiefmoeder, werkende vrouw, maar ook gewoon mens. Voor mijn partner geldt hetzelfde... en we geven beide vaak een andere invulling aan al die rollen en verliezen elkaar dan en dat doet pijn.

Het vastlopen kende flinke pieken en zo besloten mijn partner en ik ook samen naar Aletta te gaan om hier over te praten. Aletta liet ons inzien welke patronen er waren maar ook hoe het werkt met al die verschillende systemen. Dat gaf ons veel inzicht. Er was ruimte voor de pijn maar ook aandacht voor de dingen die goed gaan. Aletta benoemde wat ze zag zonder oordeel. Was soms confronterend wanneer nodig maar wij hebben ons beide altijd gerespecteerd gevoeld. De inzichten die we kregen hebben ons enorm geholpen in het maken van keuzes (o.a over hoe je wanneer op welke manier je rol invult) en in het acceptatieproces. Ook hielp ze ons bij het maken van realistische afspraken zodat we concreet aan de slag konden met de pijnpunten.

Bij Aletta krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen daar waar jij wilt. Ze helpt waar jij geholpen wilt worden.

B.

‘De NEI-therapie heeft mijn long- en astmaklachten enorm verminderd. Van twee maal daags één pufje en aanvullende medicatie naar amper ‘zo nodig’ een pufje en geen medicatie.

Naast een opgeruimd lijf, was ook mijn hoofd opgeruimd. En kan ik nu meer van het leven genieten’

M.

Jarenlang had ik last van onverwerkte emoties.
Na lang aarzelen heb ik de stap genomen en een afspraak met je gemaakt.
Met de NEI-methode hebben we alle onverwerkte emoties in stappen opgeruimd. Soms heftig maar zo goed om te doen!
Daarnaast gaf je mij handvatten om meer in het moment te zijn, je leerde mij om letterlijk stevig te staan.
Van hieruit kan ik nu mijn dingen doen. Ik voel me veel blijer, sterker, ik geniet weer van het leven!

Dank je wel,

A.

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Lange Achte 37
8629 PK Scharnegoutum
0515 785924 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin