NEI:

NEI betekent Neuro Emotionele Integratie.
Deze methode is in 1995 ontwikkeld door de arts Roy Martina.
NEI lijkt op EMDR, (veel toegepast door psychologen en de GGZ), de NEI-methode zoals Sinneflecht het toepast is echter minder heftig, zet je direct in je kracht én is met één tot drie sessies klaar.
Daarmee is het een zeer effectieve methode.

Terug naar Jezelf!

Je raakt vaak jezelf kwijt door de dingen die gebeuren in je leven. Bewust of niet; je opvoeding, opleiding, opmerkingen, gebeurtenissen enz., brengen overtuigingen en patronen met zich mee waar je flink last van kunt hebben.
Wil je Jezelf weer terugvinden dan ontkom je niet aan opruimen. De laagjes afpellen die zich gevormd hebben rondom jouw ware Zelf.
Dit is een proces dat tijd kost maar dat zeer de moeite waard is.
Want hoe nader jij bij je ware Zelf komt hoe mooier en moeitelozer je leven wordt!

 

Trauma:

Bij een traumatische gebeurtenis zorgt een NEI behandeling ervoor dat de emotionele lading van de gebeurtenis afgaat.
Mensen zeggen vaak: "De gebeurtenis is er nog steeds, maar ik voel mij daarin rustiger en evenwichtiger".
Dit komt omdat een NEI behandeling ervoor zorgt dat het gevoel (het onbewuste) in balans komt met het verstand (het bewuste). Een NEI behandeling brengt je rust en harmonie. 
"Heb je lang geleden nare dingen meegemaakt en raak je nu vaak emotioneel op onverwachte momenten? Een NEI-behandeling zorgt ervoor dat je je evenwicht en kracht hervindt".

Heb jij geregeld last van dingen die in het verleden gebeurd zijn?   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  NEI-therapie helpt je bij het loslaatproces!
Reactie cliënt: "Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel, mijn gedachten maalden over alles wat mij overkomen was. Na de NEI-therapie en de handvatten die ik kreeg voel ik me blij en ontspannen. Ik geniet weer!"

 

Klachten:

Negentig procent van je klachten hebben een emotionele oorzaak. Alles wat je meemaakt, de leuke maar ook de minder leuke dingen in ons leven, wordt opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam.
Niet verwerkte emoties werken verzwakkend op onze organen, omdat deze emoties, als blokkades werken, die de energietoevoer naar onze organen stagneren.
Met een NEI behandeling worden deze emoties op een snelle en eenvoudige manier opgeruimd, zonder dat de situatie herbeleeft hoeft te worden. Hierdoor gaat de energie weer goed doorstromen en kunnen organen zich weer herstellen en klachten verdwijnen. Ons lichaam is in staat zich te herstellen tot op zeer hoge leeftijd.

Automatische piloot:                                                                                                                                                    

Wij doen 90% van onze handelingen onbewust! Je onbewuste is dat deel van de ijsberg dat onder water ligt. Je bewuste komt net boven het water uit.
Alles onder water beïnvloed jou in je dagelijks leven zonder dat je het door hebt.
Al je handelingen worden beïnvloed door je conditioneringen; gewoontes, patronen die ontstaan zijn door onze opvoeding en wat wij in het leven meegemaakt hebben.
Een NEI behandeling doorbreekt deze conditioneringen in je onbewuste waardoor het gemakkelijker wordt om bewust de dingen anders te doen. Dit zorgt ervoor dat het je na een NEI behandeling wel lukt om te stoppen met roken, je wel zelfverzekerd ergens op af durft te stappen, het afvallen je nu wel slaagt, je rustiger kunt reageren in stressvolle situaties enz.

Baby's en jonge kinderen:

Baby's en jonge kinderen leven dichtbij hun ware Zelf.
Kinderen doorleven hun emoties snel en daarna spelen ze weer vrolijk verder.
Toch kunnen kinderen klachten hebben of gedrag vertonen waar jij je zorgen over maakt.
Omdat kinderen zo dichtbij hun ware Zelf leven is één NEI behandeling veelal voldoende.
Bovendien zijn baby's goed te testen en te behandelen via jou als ouder.
Realiseer je dat kinderen de zieleroerselen van hun ouders spiegelen. Het kan dus goed zijn dat jij met jou behandeling je kind van zijn of haar klacht afhelpt!
 

Wil je meer weten over de NEI therapie of vraag je je af of de NEI behandeling voor jou kan werken? Neem contact met me op.

Contact

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Aletta Nieboer
Lange Achte 37
8629 PK Scharnegoutum
0515 785924 / 06 13 88 97 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief Sinneflecht


Volg Sinneflecht

Sinneflecht op Facebook  Sinneflecht op Twitter  Sinneflecht op Linkedin